ALEXA STIER

February 15, 2021 /
ALEXA STIER

ALEXA STIER - O SĂTMĂREANCĂ FOARTE TALENTATĂ

Probabil acest nume nu îți zice nimica. Alexa Stier e o sătmăreancă despre cine poate ați mai auzit, sau chiar ați auzit cântând la unele dintre concertele sale din Satu Mare, dar nu numai.

A început cariera de pianist la Școala de Arte din Satu Mare. A avut o cazie unică să învețe la unele dintre cele mai renumite școli din Europa la Glasgow din Marea Britanie. Plecată încă la o vârstă foarte mică să învățe în Marea Britanie, ea nu s-a oprit aici, a zburat peste ocean și acum se formează în Statele Unite la Yale School of Music, la unul dintre cele mai renumite Academii de muzică din lume.

 

Majoritatea vieții mele trâind într-un oraș mic întotdeauna a fost foarte important pentru mine localpatriotismul, întotdeauna mi-a bătut diferit inima când vinea vorba de un sătmărean renumit care ne pune pe harta lumii. Așa cum se întâmplă peste tot în România foarte mulți pleacă din orașul natal să-și îndeplinească potențialul în alte țări unde posibilitățile sunt mai multe și bune.

 

Indiferent unde se vor stabili acești tineri, ei întotdeauna ne vor reprezenta și pe noi. Sper ca Alexa o să-și îndeplinească visul ei, și o se fie un pianist renumit internațional.

Sesiunea foto a avut loc la Castelul Károlyi din Carei. Mulțumim din suflet pentru toate lumea de acolo. Îți doresc mult succes în viată personală și bineînțeles și în ceea profesională. 

 

 

 

 

Iată un scurt videoclip behind the scenes de la sesiunea foto cu Alexa. Mulțumesc din suflet Papp Csaba!

Cauți un fotograf pentru o ședință foto pentru portofoliu? You can say hello down here.

Politica de Cookie