Családi idill a levendulásban - Sedință foto în lanul de lavandă - Lavanda Oaș

July 16, 2021 /
Családi idill a levendulásban - Sedință foto în lanul de lavandă - Lavanda Oaș

Családi idill a levendulásban

 Öröm, babavárás, szeretet, harmónia, család...ezek voltak a mai fotózásom kulcsszavai. 

Ezúttal egy számomra kedves családdal kalandoztunk el a levendulamezőn: Bogival, Tamással, kislányukkal Zsófival és a pocaklakó kistesóval, Annával, aki már biztos alig várja hogy részese legyen családja szeretetének...

Mindannyian nagyon közel állnak a szívemhez, hisz nem ez az első alkalom amikor megosztják velem életük különleges pillanatait. Egy csodás helyi vállalkozás, a Lavanda Oaș adott otthont ennek a meghitt családi fotózásnak.

Mindig remek választás, ha a természetben fotózkodunk. Amennyi színben pompázik a természet, a lencsevégre kapott pillanatok is ugyanolyan változatosak. Ugyanakkor, nem limitálnak a falak, nincs szorongás, határtalanok a lehetőségeink. Tudat alatt a szabadság érzete könnyebbé teszi mindenki számára a spontaneitást s a ránk szögeződő kameráról is könnyebb megfeledkezni. A nagy hőség ellenére megtaláltuk a megfelelő napszakot, amikor kellemes a hőmérséklet s a napfény mennyisége is a lehető legelőnyösebb számunkra. Mi fotósok, csak “golden hour”-nak hívjuk. :) Boldogsággal tölt el, hogy a munkám egyben a hobbim is, ami nem lemerít, hanem feltölt pozitív rezgésekkel. A tudat, hogy a klienseim egyben a barátaim is, így állandó részese lehetek én is az élet azon különleges pillanatainak, amelyekért érdemes élni s megtapasztalni. 

„ A család is… olyan valami az életben, ami becses… Olaj az élet lámpásában. ” (Gárdonyi Géza)

 

Sedință foto în lanul de lavandă  

 În fotografiile de mai jos puteți vedea cât de frumos armonizează această familie cu natura. Am reușit să creăm niște amintiri unice într-o locație de-a dreptul specială: Lavanda Oaș.  

Am avut plăcerea de a fotografia o familie care transmite emoție prin toți porii. Din imagini se vede că noua membră a familiei care urmează să vină în curând pe lume va avea parte de toată dragostea din partea părinților săi și mai ales, din partea surorii sale, Zsofi, care o așteaptă cu nerăbdare și cu atâta entuziasm! Micuța Zsofi s-a simțit în largul ei în fața camerei foto, de parcă face asta de-o viață!  Ce ne-am dorit să surprindem prin aceste poze?

Viață, puritate, iubire, optimism. Și credem că am și reușit. Locația a avut un rol important în îndeplinirea scopului nostru. Culorile de poveste, mireasma lavandei, zumzetul de albine, atmosfera relaxantă…toate au rezonat cu noi. Fotografiile…sunt singurele care ne ajută să păstrăm vii momente care am dori să dureze o viață întreagă. E incredibil cât de multe amintiri ne poate trezi o poză, de parcă în interiorul ei timpul s-a oprit în loc. Copiii cresc atât de repede așa că vrem să imortalizăm fiecare moment, să nu ratăm nimic. Amintirile legate de familie, sunt adevărate comori.  Se spune că clipele de azi sunt amintirile frumoase de mâine. Acesta este și scopul meu ca fotograf, să vă ajut să imortalizați cât mai multe momente unice, ca să le puteți păstra mereu vii prin fotografie.

 

Politica de Cookie