Nuntă la Sungarden Resort - Cluj - B&A

March 8, 2023 /
Nuntă la Sungarden Resort - Cluj - B&A

Nuntă la Sungarden Resort Cluj - B&A

 

Într-o zi minunată de târzie vară, Atti și Berni, doi miri tineri și frumoși, și-au unit destinele în cadrul idilic de la Sungarden Resort - Cluj, o locație mirifică, înconjurată de o pădure de ai senzația că cea mai apropiată localitate se află la sute de kilometri distanță.

Încă de la intrare, o atmosferă de eleganță și bun gust a cuprins întreaga locație. Familia mirilor nu au lăsat nimic în voia sorții și au depus eforturi personale ca decorul să fie perfect și să redea sentimentul dorit. Fiecare colț al sălii puteai găsi un element demn de o fotografie.


Decorul rafinat, cu tonuri pastelate și aranjamente florale delicate, a creat o atmosferă de vis. Berni & Atti, îmbrăcați în ținute unice și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii plin de emoții, ca apoi să fie primiți cu aplauze fulgerătoare de membrii familiei și prietenii lor. 

După ceremonie, oaspeții au fost invitați să se bucure de băuturi alese și să se relaxeze pe terasa resortului, savurând priveliștea frumoasă.

Masa de nuntă a fost o adevărată experiență culinară, cu delicioase preparate alese și deserturi rafinate. Muzica, mulțumită lui Koszika & the HotShots, a creat o atmosferă plină de energie care a făcut ca toți invitații să se ridice de pe scaune și să danseze, petrecerea continuând până târziu în noapte. 

Vă invit să retrăiți momentele cu ajutorul imaginilor. Personal, îmi tresare inima ori de câte ori revăd un cadru al acestei zile speciale.

Cautați și voi un fotograf pentru nunta voastră care să surprindă momente unice la cea mai importantă zi din viața voastră? Nu ezitați să mă contactați aici.

 

Politica de Cookie