Nuntă la lacul Hodișa - Alexandra&Vlad

January 26, 2024 /
Nuntă la lacul Hodișa  - Alexandra&Vlad

Nuntă la lacul Hodișa

- Alexandra&Vlad -

 

În inima naturii, departe de agitația urbană, Lacul Hodișa din județul Satu Mare a fost martorul unei zile de neuitat pentru Alexandra și Vlad. Înconjurați de păduri încântătoare, cu apele liniștite ale lacului reflectând fericirea lor, acest cuplu minunat și-a unit destinele într-o atmosferă de basm.

Fotografiind fiecare moment, de la schimburile timide de priviri la zâmbetele largi și dansul sub stele, am capturat esența pură a iubirii lor. Fiecare cadru vorbește despre intimitatea și frumusețea locului, oferind o poveste vizuală a acestei zile speciale.

Alexandra și Vlad au ales perfect locația pentru a celebra dragostea lor. Întreaga scenă a fost o îmbinare armonioasă între eleganța naturală a peisajului și bucuria pură a momentului lor. În calitate de fotograf, am avut onoarea de a fi parte din această zi magică și de a împărtăși prin lentila mea povestea lor de dragoste.

0-2023/alexandra-vlad/av-0258.jpg

Fiecare fotografie este o fereastră către acel moment de neuitat, o invitație pentru a retrăi bucuria și emoția care au învăluit lacul Hodișa în acea zi specială. Vă invit să explorați galeria și să vă lăsați purtați în lumea de basm a Alexandrei și a lui Vlad, unde dragostea este eternă și frumusețea naturii întâmpină fiecare nou început cu brațele deschise.

Politica de Cookie