Larisa & Alex - Nuntă la Sala de evenimente Simfonia, Esedra în Satu Mare.

February 15, 2021 /
Larisa & Alex - Nuntă la Sala de evenimente Simfonia, Esedra în Satu Mare.

Larisa & Alex - Nuntă la Sala de evenimente Simfonia, Esedra în Satu Mare.


În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru tot. Mulțumesc în primul rând ca și om. :) Am așteptat mult nunta voastră, pentru că știam de la bun început că va fi una foarte specială, nu doar pentru voi, ci pentru pentru părinții voștri, pentru prietenii și pentru toți invitații care au fost alături de voi în ziua nunții.
 

Foarte mulți viitori miri mă întreabă: cum să facem să avem o nuntă faină, fără stress, fără griji și o nuntă unde și invitații să se simt bine. Răspunsul nu este foarte ușor, dar pot să zic din experiență.

Două chestii foarte importante: să fi deschis și cere sfatul profesionistului, cel care a fost de zeci de evenimente deja, și te poate ajuta foarte ușor. Și în al doilea rând investiție. Da, bineînțeles prima dată toți vă gândiți la bani, dar să știți cel mai important să investiți timp în nunta voastră, să știți ce doriți, și să știți ce fel de oameni și prestatori doriți în ziua nunți alături de voi.
 

De ce am scris acest lucru?
 

Pentru că Larisa și Alex sunt cei mai buni exemplu. Doi tineri fooooarte faini, am fost foarte norocos și apreciez că m-au chemat și la ei acasă în Paris. Un oraș care nu trebuie introdus, era și pentru mine o experiență nouă, pentru că era prima mea vizită.

În zilele petrecute acolo am dat seama că avem foarte multe în comun, și ce m-a ajutat mult să înțeleg mai bine pe ei, și dorințele lor. Mulțumesc încă odată pentru oportunitate, și mulțumesc pentru prietenie.

Totodată vreau să transmit mulțumirile mirilor pentru toți cei care au fost alături de ei și au contribuit în ziua nunți și party-lui de la Simfonia.Asistent: Nagy Róbert 
Videografi: Secheli Florin Videographer + Alex & Ovi
Speaker: Ionuț Pop
Muzică: Trupa XXL Band
Flori: Florăria Eva
Candy Bar: Fantezia decor
Costum mire: Hugo Boss
Rochie de mireasă: Marieeparisienne.com
Coafor & Machiaj: Salon de frumuse Gabrielle

Îmbrățișări.

Doriți și voi fotografii grozave la nunta voastră? Contactează-mă aici.

 

Politica de Cookie