Un trash the Dress de vis la Lacul Como din Italia.

February 15, 2021 /
Un trash the Dress de vis la Lacul Como din Italia.

Un trash the Dress de vis la Lacul Como din Italia.

Primul lucru la care asociez este George Clooney. Dar totuși de ce e atat de faimos si deosebit Lacul Como?

Lacul Como situat în nordul Italiei este o destinație foarte renumită, plin de turiști. Reușești greu să găsești un loc să faci fotografii fără să se bagă cineva în poză. Așa am pațit și no când am vizitat lacul. Foarte multe celebrități călătoresc aici sau dețin case în împrejurimi. Lacul este unul foarte mare, și există un drum plin de locuri faine, care o ocolește.

Dar haideți să vorbim, cum am ajuns aici, la lacul Como cu Roberto și Zsuzsa.

Ei s-au cunoscut în Italia, iar au ales pe noi ca să fim prezenți ca fotografi la nunta lor. Nunta a fost în Bergamo, aproape de Milano, un oraș cu o istorie foarte bogată, și nu trebuie să vă prezint orașele din Italia, toate sunt faine. Ei au ales această locație pentru shooting creativ după nuntă, deoarece aici au vut prima lor întâlnire. Primul dating.

Întotdeauna când ajung așa departe de Satu Mare și am șansa sa fotografiez în locuri atat de frumoase și deosebite, ma simt super emotionat și îmi dă o motiviație în plus.

E un loc special în inima lor. Astfel, ziua următoare după nunta lor, ne-am dus la Lacul Como. A fost prima mea vizită aici, și am rămas uimit de priveliște. Sunt sigur că voi reveni.

A fost foarte deosebit, cu case faine pe munte, drumuri strâmbți, tipic italienești. Din păcate nu am petrecut foarte mult timp, așa că ne-am decis să ne întoarcem odată și să descoperim mai mult din lac.

Nu am avut la dispoziție foarte mult timp - din cauza traficului pfff - dar totuși suntem mulțumiți de rezultat. În curând vor apārea pe blog și pozele despre nunta lui Roberto & Zsuzsa, stay tuned.

Vreti și voi fotografii faine la nunta voastră? Let me know. Contact here.

Politica de Cookie