Alexa

February 17, 2020 / Portraits

ALEXA STIER - O SĂTMĂREANCĂ FOARTE TALENTATĂ

Probabil acest nume nu îți zice nimica. Alexa Stier e o sătmăreancă despre cine poate ați mai auzit, sau chiar ați auzit cântând la unele dintre concertele sale din Satu Mare, dar nu numai.

A început cariera de pianist la Școala de Arte din Satu Mare. A avut o cazie unică să învețe la unele dintre cele mai renumite școli din Europa la Glasgow din Marea Britanie. Plecată încă la o vârstă foarte mică să învățe în Marea Britanie, ea nu s-a oprit aici, a zburat peste ocean și acum se formează în Statele Unite la Yale School of Music, la unul dintre cele mai renumite Academii de muzică din lume.

Majoritatea vieții mele trâind într-un oraș mic întotdeauna a fost foarte important pentru mine localpatriotismul, întotdeauna mi-a bătut diferit inima când vinea vorba de un sătmărean renumit care ne pune pe harta lumii. Așa cum se întâmplă peste tot în România foarte mulți pleacă din orașul natal să-și îndeplinească potențialul în alte țări unde posibilitățile sunt mai multe și bune.

Indiferent unde se vor stabili acești tineri, ei întotdeauna ne vor reprezenta și pe noi. Sper ca Alexa o să-și îndeplinească visul ei, și o se fie un pianist renumit internațional.
La doar 11 ani a cântat în Filharmonica Dinu Lipatti în fața sute de oameni. Uitmitor.
 


M-a contactat pentru o ședință foto la Castelul Károlyi - unde a susținut și un concert în perioada sărbătorilor - ca să aibă fotografii faine pe social media și alte platforme pentru a avea fotografii decente pentru diferite materiale de promovare.


Întotdeauna cu zâmbetul pe față mi-a părut bine să lucrez cu ea și sper să o revedem cât mai repede pe scenele din Satu Mare, dar și din cele din România. Fiindcă cântă în multe locații și foarte des, are nevoie de fotografii faine pentru afișe, social media și așa mai departe. Iată câteva fotografii cu ea.

î
Sesiunea foto a avut loc la Castelul Károlyi din Carei. Mulțumim din suflet pentru toate lumea de acolo. Îți doresc mult succes în viată personală și bineînțeles și în ceea profesională. 

Iată un scurt videoclip behind the scenes de la sesiunea foto cu Alexa. Mulțumesc din suflet Papp Csaba!

Cauți un fotograf pentru o ședință foto pentru portofoliu? You can say hello down here.

MY ADDRESS

Balog Zsolt Photographer - Fotograf Evenimente
strada I. L. Caragiale street nr. 1, Satu Mare 440109