Fotografii de absolvenți la Castelul Károlyi din Carei

May 8, 2019 / Graduation

Fotografii de absolvire la Castelul Károlyi din Carei {RO}

Carei este un oraș micuț, dar un oraș foarte fain aproape de graniță. Un oraș plin de energie, totdeauna găsești ceva nou pe acolo. Ceea mai mare atracție totuși este Castelul Károlyi, un castel cu un parc absolut senzațional, un parc dendrologic cu copaci de sute de ani.

Bineînțeles că și eu foarte des călătoresc la Carei sau în zonă, pentru că multe chestii de făcut și sunt locuri faine unde poți fotografia lucruri frumoase.

Dacă ești elev în Carei unde altundeva să te duci să faci fotografii de absolvire dacă nu la tine acasă în parc și la Castel. Un castel cu o istorie foarte bogată, iar interior este ceva unic prin zonă, merită de văzut.

Vrei și tu fotografii faine? Contactează-mă dacă îți plac.

Ballagó fotózás a nagykárolyi Károlyi Kastélynál {HU}

Nagykároly egy kicsi városka Szatmár megye déli részén. Egy kicsi, de annál szebb város, amelyik az utóbbi időben nagyon nagy változáson ment keresztül, gyönyörű parkok, járdák, sétáló utcák, és az emberek portái is nagyon gondosak és szépek.

Nagykároly ékköve természetesen a Károlyi kastély amelyiknek nagyon gazdag történelme van és egy gyönyörű parkja is, ahol több száz éves fák nyújtanak árnyékot a tikkasztó nyári melegbe.

Nagyon sok kedves barátom él Nagykárolyban és nagyon sokszor voltam már ott fotózni különböző eseményeket: esküvőket, keresztelőket, ballagókat, stb.

Ha nagykárolyi diák vagy hol máshol készítenéd a ballagó fotóidat ha nem egy ilyen gyönyörű kastélyban / parkban.

Ha nem jártál még Nagykárolyban melegen ajánlom, megér egy délutáni kikapcsolódást, sétát. Addig is lentebb megtekinthetitek a nagykárolyi Elméleti Líceum diákjainak a ballagó fényképeiből egy összeállítást.

Ha tetszenek a fotóim és a munkáim keress bizalommal, itt.