Doró & Máté - Nuntă la Restaurantul Crystal din Satu Mare

February 19, 2019 / Wedding

Doró & Máté - O nuntă la Restaurantul Crystal - Satu Mare. Tineri, frumosi & iubiți.

Anul 2018, a fost un an foarte bogat în nunți faini la Satu Mare. Ca și fotograf profesionist de nuntă din Satu Mare - dar nu numai - e foarte fain să vezi cum se schimbă întordeaună ceva prin Satu Mare.

Așa cum se întâmplă de obicei restuarantele pentru nunți și alte evenimente încearcă să se alăture de trendurile noi de pe piață. Restaurantul Crystal din Satu Mare se află între aceste restaurante. Un loc fain unde am petrecut multe nunți faine.

Doró și Máté sunt tineri și de mulți ani împreună, așa că a venit timpul pentru marele: DA. Așa cum ne-am așteptat, da a fost o nuntă plin de detalii faine, bine puse la punct, dar a avut și o tematică faină - fluturașe.

Mama ei a ajutat foarte mult în organizare, dar după experiența mea de fotograf, acești ajutori, mâini, sunt binevenite. Eu întotdeauna îl sfătuiesc pe miri să accepte și să ceară ajutorul oameniilor cei dragi din jurul lor. Nunțile din România sunt mari, și sunt foarte grele de organizate, dacă vrei să iasă bine.

Așa că, încăodată, mulțumim mama pentru ajutor.

Nici nu vreau să scriu foarte mult despre această nuntă, fotografiile povestesc tot, cum a fost ziua ceea mare a lor. O zi cu prieteni, familie, mâncare și băutură bună. O zi care ne unește și ne motivează pe viitor să petrecem zile asemănătoare pe viitor.

Vizioanre plăcută.