Save the Date fotózás - Heni & Alex. {HU}

February 15, 2021 /
Save the Date fotózás - Heni & Alex. {HU}

Save the Date fotózás - Heni & Alex. {HU}

Számomra nagyon hosszúnak tűnt a tél és jó hidegnek is. Így nem is csoda, hogy ahogy hosszabodnak a nappalok és kezd egyre jobb idő és egyre melegebb lenni, mi is egyre sürjebben járunk ki fotózni. Elkezdtek virágozni a fák és a rétek, dalolnak a maradarak és a szerelmesek :D.

Nemrégiben Henivel és Alexszel voltunk Save the Date fotózáson vagy nevezik még magyarul jegyes fotózásnak is. Ha megnézitek a kis videót, láthatjátok, hogy két helyen voltunk, az egyik az a túristvándi vizimalom, a másik pedig a Luby-kastély, amelyik nagyon közel van hozzá.

Mindkettő nagyon gyönyörű helyszín egy fotózáshoz, viszont az második nem csak szép, de különleges is. Hisz itt kérte meg tavaly Heni kezét Alex. Bár akkor rózsafák pompáztak az egész udvaron, most kicsit üresebb volt minden, de Heniék szerint, nyáron, amikor a rózsák kinyilnak pazar látvány és feeling.

Valószinüleg majd még visszamegyünk. :D

Sokan kérdik az első találkozásunk alkalmával, hogy mi az a jegyesfotózás, miért kell, óóóó még egy nyüg a fejükön. :D A válasz nagyon egyszerű, ilyenkor megismerjük egymást, közelebb kerülünk egymáshoz, megértik és elmagyarázom nekik az alapvető dolgokat a stílusomról, és hogyan szeretem azt aplikálni.

A lényeg, hogy ne legyenek meglepetések az esküvő napján. És mindemelett jókat nevetünk, egybekötve egy kellemes délutáni kiruccanással.

Heni és Alex esete kicsit különlegesebb volt, hisz nem csak hármasban mentünk, hanem velünk tartottak közeli barátaik is, így számukra is még lazább volt a fotózás és természetesen velük is készültek cuki közös fotók.

Ha itt vagy és olvasod, ne felejtsd el majd megnyomni a playt a lenti videón.

O ședință foto Save the Date - cu Heni & Alex. {RO}

A sosit primăvara, așa că din ce în ce mai mult ieșim în natură cu viitori mei miri, ca să facem ședințele foto de Save the Date. Da este o ocazie faină și pentru mine, dar și pentru ei să ne cunoaștem mai bine.

Pentru mine este esențial să ne cunoaștem cu mirii, să ne sincronizăm, să înțeleagă ce este important pentru mine, dar să înțeleg și eu nevoile lor. De ce mai este important această ședință foto pentru noi?

Păi răspunsul este foarte simplu: ca să fim mai relaxați în ziua nunți. La nimeni nu-i plac surprizele neplăcute. Ne place să evitem factorii care pot aduce la orice nemulțumire.

În fine, e important să ne-am simțit bine, am povestit mult de tot, și credcă ne-am cunoscut mai bine ca și persoană. Asta a fost o ocazie foarte bună.

 

De data aceasta am ieșit nu doar cu ei doi, ci am fost alături de noi și prietenii lor, așa că a fost two-in-one, o excursie scurtă de duminică, dar și o ședință foto unde s-au simțit foarte bine.

 

Politica de Cookie