×
2021. 04 12.
Hétfő
Gyula

Emőke & Szabi - Polgári esküvő - Muzsdaji-tó

February 15, 2021 /
Emőke & Szabi - Polgári esküvő - Muzsdaji-tó

Emőke & Szabi - Polgári esküvő - Muzsdaji-tó

Az egymás lelkében való tükröződés 

Különleges helyszín volt a Muzsdaji-tó, igazán különleges emberekkel. A leghálásabb feladatok közé tartozik az olyan eseményeken való fotózás, ahol szűk baráti társaság ünnepel. Főleg, ha két olyan nagyszerű ember örök hűségét ünnepelhetik, mint Emőke és Szabolcs.

 

Az ízléses vintage-be bujtatott tóparti házikó mesébe illő élményt teremtett a polgári esküvőhöz. Koccanó poharak, jókedv, elmélyült beszélgetések, igaz barátok és lüktető szerelem. Az izgalmas természetközeli színek és fények adta kreatív fotózási lehetőségeket, csak az ifjú pár legőszintébb pillantásai szárnyalhatták túl. A két ember közötti mérhetetlen vonzódás, az arcok apró vonalaiban és görbéiben megbújó egymás iránti leplezetlen szenvedély és odaadás dominál a képeken. Sikerült megörökíteni azokat a spontán momentumokat, amelyek teljes valójukban visszaadják az esemény játékos hangulatát és érzelmi töltetét.

Sok boldogságot Emőke és Szabolcs!

Ha ti is esküvői fotóst kerestek az esküvőtökre, ne habozzatok, keressetek üzenetben és igyekszem a legrövidebb időn belül válaszolni.

Cookie