Bia & Zoli - Save the Date {HU}

February 15, 2021 /
Bia & Zoli - Save the Date {HU}

Bia & Zoli - Save the Date {HU}

Az utolsó száz méteren vagyunk, Bia és Zoli esküvője előtt. (Bia&Zoli, ha olvassátok ezeket a sorokat, nyugi, minden szuper lesz, ne izguljatok). :D Ilyenkor már mi is pezsgünk picit a vágytól, hogy újra elkezdődjön az esküvői szezon, mert nagyon szeretjük, nem csak úgy mondjuk, tényleg szeretjük. :D

Bia és Zoli esküvője Május 18-án lesz Budapesthez közel, egy igen szuper helyszínen, a Deák udvarházban, csekkoljátok le, főleg, ha meghívottak vagytok :D 

Megnéztétek? Ugye, hogy nagyon jól néz ki? Ki ne szeretne egy ilyen helyen bulizni?

Minden jel arra mutat, hogy hatalmas buli lesz, ismerve a barátokat, rokonokat, meg Biáékat, húh, hát biztos vagyok benne, hogy szuper nap lesz, és ki ne várná?

Addig is, dőljetek hátra és nyomjatok egy playt!

 

Bia & Zoli - Save the Date {RO}

Am ajuns la ultimele sută de metri înainte de nunta lui Zoli & Bia, care ca avea loc pe 18 Mai 2019, într-o locație superbă aproape de Budapesta.

E greu de găsit cuvinte, pentru acești doi tineri frumoși, Zoli mi-e prieten de mulți ani, și Bia e o fată absolut minunată.

Emoții întotdeauna sunt, credcă și eu am avut din cauza prieteniei cu Zoli, e foarte ciudat să fotografiezi prietenii, să știți!

Cunoscând gașca, cu siguranță pot să confirm că pertrecerea va fi una foarte faină.

Până atunci, hit the play button, and enjoy!

Politica de Cookie