×
2021. 04 12.
Hétfő
Gyula

Bia & Zoli - Save the Date {HU}

February 15, 2021 /
Bia & Zoli - Save the Date {HU}

Bia & Zoli - Save the Date {HU}

Az utolsó száz méteren vagyunk, Bia és Zoli esküvője előtt. (Bia&Zoli, ha olvassátok ezeket a sorokat, nyugi, minden szuper lesz, ne izguljatok). :D Ilyenkor már mi is pezsgünk picit a vágytól, hogy újra elkezdődjön az esküvői szezon, mert nagyon szeretjük, nem csak úgy mondjuk, tényleg szeretjük. :D

Bia és Zoli esküvője Május 18-án lesz Budapesthez közel, egy igen szuper helyszínen, a Deák udvarházban, csekkoljátok le - főleg, ha meghívottak vagytok :D 

Megnéztétek? Hát igen, nagyon jól néz ki, ki ne szeretne egy ilyen helyen bulizni?!

Minden jel arra mutat, hogy hatalmas buli lesz, ismerve a barátokat, rokonokat, meg Biáékat, húh, hát biztos vagyok benne, hogy szuper nap lesz, és ki ne várná?

Addig is, dőljetek hátra, nyomjatok egy playt!

 

Bia & Zoli - Save the Date {RO}

Am ajuns la ultimele sută de metri înainte de nunta lui Zoli & Bia, care ca avea loc pe 18 Mai 2019, într-o locație superbă aproape de Budapesta.

E greu de găsit cuvinte, pentru acești doi tineri frumoși, Zoli mi-e prieten de mulți ani, și Bia e o fată absolut minunată.

Emoții întotdeauna sunt, credcă și eu am avut din cauza prieteniei cu Zoli, e foarte ciudat să fotografiezi prietenii, să știți!

Cunoscând gașca, cu siguranță pot să confirm că pertrecerea va fi una foarte faină.

Până atunci, hit the play button, and enjoy!

Cookie