Albume Nuntă - Fineart Printed Albums

February 17, 2021 /
Albume Nuntă - Fineart Printed Albums

Albume Foto Premium {RO}

Albume fineart cu copertă din piele naturală.

Trăim într-o generație focusată pe lucruri digitale și online, de aceea noi, fotografii - dar nu numai - avem ca și rol ca să prestăm servicii diferite, mai ieșite din comun. Aceste albume foto vor fi întotdeauna o amintire care nu o să regreți că ai făcut :) . Eu cred cu tarie că albumele sunt atât de importante, iși merita toata investitia și reprezintă defapt cea mai importantă parte din ceea ce facem noi, ca și fotografi.

Toate filele albumului sunt compuse numai din fisiere de înaltă rezolutie, și având un album fizic deținut la sfârșitul experientei dvs., acesta este unul dintre scopurile noastre.

Acest albume se pot achiziționa și separat, dar avem și în ofertele noastre incluse.

Prețul unui album foto digital se variază în funcție de număr de colaje incluse în album și de materialul copertei, care poate să fie: piele, imitație de piele, vinyl și se pot adăuga ca și extra pietre swarovski.

Prețul variază între 200 și 340 de euro.

Pentru întrebări nu ezitați să mă contactați aici.

Prémium Fineart Foto Albumok {HU}

Esküvői vagy más eseményekre készített fineart fotó albumok, bőr vagy műbor boritóval.

Egy digitális világban élünk, ahol az emlékeink nagy részét pendrive-on és a számítógépeinken tartjuk. Nekünk fotósoknak viszont céljaink között kellene szerepeljen az is, hogy hagyományt teremtsünk az emlékeink ígényes "csomagolásában"

Politica de Cookie